Mars de protest Dambovita Center – luni, 16 februarie

13 02 2009

Reprezentanţi ai asociaţiilor Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, Komunitas, Mişcarea Civică Miliţia Spirituală, Asociaţia pentru Tranziţie Urbană, Eco-Civica, Eco Assist, Sighişoara Durabilă, Alianţa Civică te invita LUNI, 16 FEBRUARIE, ora 15.00, la MARŞUL DE PROTEST împotriva construirii ilegale a COMPLEXULUI COMERCIAL “DÎMBOVIŢA CENTER”, cu plecare de la CASA RADIO (Eroilor) – pe colţ – intersecţia Ştirbei Vodă cu Splaiul Independenţei !

poster_dimbovitacenterTraseul ales pentru protest :

– 15:30 se va pleca de la intersecţia Ştirbei Vodă cu Splaiul Independenţei (pe partea cu Casa Radio)

– Se va traversa pentru a ajunge la staţia de metrou Eroilor

– Marşul va continua pe Splaiul Independenţei, B-dul Mihail Kogălniceanu, B-dul Regina Elisabetha

– Marşul de protest se va termina in faţa Primăriei Generale a Bucureştiului.

Cum poţi să ajuţi la organizarea acestui PROTEST :

1. Să răspândeşti acest blog.

3. Să semnezi petiţia anti-Dîmboviţa Center adresată Primarului General al Capitalei : http://www.petitieonline.ro/petitie/scrisoare_deschisa_adresata_primarului_general_al_capitalei-p06642049.html

4. Să vii la MARŞUL DE PROTEST “DÎMBOVIŢA CENTER”

5. Trimitind prin e-mail sau mass-uri link-ul http://4.bp.blogspot.com/_taU2s58Hqgo/SZCCZgtn47I/AAAAAAAAADc/KpfLB8RXATk/s1600-h/poster_dimbovitacenter!!!.jpg

6. Participând până pe 13 februarie la dezbaterea publică de pe site-ul Primăriei Municipiului Bucureşti : http://www.pmb.ro > Instituţii (în banda galbenă de sus, care apare în 10 secunde) > Consiliul General al Municipiului Bucureşti > Dezbatere publică > Proiecte supuse dezbaterii publice, poziţia 505 > adaugă comentariu.

Reclame

Acțiuni

informatie

4 responses

14 02 2009
turnofftheglory

Nu te supara ca intreb si eu dar care e problema?Vad ca se construieste cate un „zgaraie-smog” de 30 de metri si lumea sare arsa.Problema de amplasament a unui building inalt nu vad atat de grava intr-un peisaj mutilat stiintific cum e Bucurestiul.

15 02 2009
Cristina

Problema nu e ca se construieste, din partea mea, ar putea sa faca o replica a New York-ului daca ar avea unde. Problema e ce efect are construirea complexului (pentru ca nu e vorba numai despre un turn) asupra acelei zone a Bucurestiului. Si da, hai sa presupunem (desi putin probabil) ca se vor rezolva toate locurile de parcare. Dar oamenii aia trebuie sa treaca pe undeva ca sa ajunga la birourile respective sau la mall… si pe unde vor trece? Pe la Unirii, pe la Razoare, pe Iului Maniu, pe Drumul Taberei. Si din nou locuitorii orasului se vor palnge ca nu au pe unde sa circule, ca nu mai au loc de masini si asa mai departe. Unde sa va ajunge?

Nu e deloc sanatoasa gandirea ca Bucurestiul e deja „stricat”, ce rost mai are sa incercam sa-l salvam…

15 02 2009
turnofftheglory

Cristina in Bucuresti s-a construit intens si se va face in continuare.Daca se construieste prost nu e doar din vina spagilor ci si a arhitectilor care fac proiecte proaste si le supervizeaza, baietilor de la urbanism care li se rupe daca le este cumparata semnatura si primarilor care una spun si alta fac.

15 02 2009
Cristina

Evident ca de-asta se construieste prost, e vina tuturor. Numai ca daca esti direct afectat, de ce nu incerci sa schimbi cumva chestia asta? Sau ar trebui sa ne resemnam cu totii si sa aplicam pentru vize de Canada? (e doar un exemplu, primul care mi-a trecut prin minte)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: