A50 – 50 de birouri de arhitectura

29 11 2008

Joi, 27 noiembrie, a avut loc lansarea cartii A50 – 50 de birouri de arhitectura, un proiect ce isi propune sa reuneasca cei mai reprezentativi arhitecti romani. A50, creata de BICAU in parteneriat cu Business Week, include atat portretele arhitectilor, cat si imagini ale realizarilor acestora.

coperta

„Lucrarea reprezinta un adevarat ghid pentru cei care nu ii cunosc pe arhitecti sau care prin natura muncii lor au nevoie sa se afle intr-un permanent contact cu acestia. Nu ne-am propus sa facem o carte specializata de arhitectura, ci sa oferim un punct de reper, sa comunicam arhitectura romaneasca contemporana prin arhitecti si proiectele lor. Prin aceasta lucrare, sustinem cea mai importanta idee care se desprinde dupa lectura: in Romania se face si arhitectura de calitate, este important sa-i cunoastem pe arhitecti si sa-i lasam sa isi aduca contributia la definirea spatiului in care traim”, a mentionat Alexandru Belciug, Director General BICAU.

a50-micro11

A50 va fi disponibila incepand cu 4 decembrie, in librariile Carturesti, DIverta si Humanitas, la pretul de 97 lei. De asemenea, aceasta poate fi achizitionata online, prin intermediul magazinului virtual Metropolis.

Pentru mai multe detalii, vizitati siteul cartii:
http://www.arhitectidetop.ro/

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: